Τεχνικές Μελέτες

Καλωσορίσατε στον ιστότοπο του τεχνικού γραφείου «Νικόλαος Ι. Μαρούλης και Συνεργάτες».

Υψηλή ποιότητα, συνέπεια και αξιοπιστία σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Επικεφαλής της εταιρίας είναι ο Νικόλαος Ι. Μαρούλης, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ., ο οποίος παράλληλα είναι και ο υπεύθυνος για το σύνολο των διαδικασιών μελέτης και υλοποίησης τεχνικών έργων, τόσο ιδιωτικών και επαγγελματικών όσο και δημοσίων.

Από το 2002, έχει στο ενεργητικό του μια πληθώρα τεχνικών έργων στην Αθήνα, ως υπεύθυνος εργοδηγός, ενώ από το 2004 δραστηριοποιείται και σαν ανεξάρτητος κατασκευαστής οικοδομικών συγκροτημάτων ιδιωτικών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Σήμερα, αποτελεί όνομα-εγγύηση ιδανικού αποτελέσματος για κάθε αναθέτη, καθώς προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες χάρη στο επιτελείο των συνεργατών του, ειδικά επιλεγμένων με γνώμονα την εμπειρία, τη συνέπεια, την αξιοπιστία και το υψηλό ποιοτικό επίπεδο της εργασίας τους.

Παράλληλα, χάρη στην εμπειρία του και την τεχνογνωσία του, το τεχνικό γραφείο «Νικόλαος Ι. Μαρούλης και Συνεργάτες» αναδεικνύεται στην επιλογή κλειδί για έργα κατασκευής, επισκευής και ανακαίνισης κτηρίων με σημαντικό βαθμό εξοικονόμησης πόρων και χρημάτων.

Πολυετής εμπειρία σε κατασκευές ιδιωτικών εργων

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο της κατασκευής, ιδιωτικών έργων σε συνάρτηση με την τεχνογνωσία καθώς και τα υλικά υψηλής ποιοτικής απόδοσης, αποτελούν το "χρυσό τρίπτυχο" διασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στις ανακαινίσεις.Έχουμε υλοποιήσει ανακαινίσεις, από τον χώρο ενός μικρού μπάνιου ως και μια ολόκληρη ξενοδοχειακή μονάδα

Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους κατασκευής

Οι συνεργάτες μας είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες μεθόδους ανακαίνισης κτιρίων, τις νέες προδιαγραφές και τεχνολογίες για σχεδιασμό και κατασκευή: από το πιο απλό μερεμέτι ως την μεγαλύτερη κατασκευή έχουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία για να το πραγματοποιήσουμε, στις πιο συμφέρουσες τιμές!

Τεχνικές Μελέτες

Αναπτύσσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη και ήμαστε κοντά στις ανάγκες του ακόμα και μετά το έργο μέσω της τεχνικής υποστήριξης

Κατανοούμε και είμαστε προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη του πελάτη αφού έχουμε πλήρως κατανοήσει και προγραμματίσει όλες τις εργασίες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται η αίσθηση της αμεσότητας, της αξιοπιστίας και η ολοκλήρωση του έργου να πραγματοποιείται σε κλίμα απόλυτης εμπιστοσύνης βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον του πελάτη. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η υποστήριξη που σας παρέχουμε συνεχίζει να υφίσταται και μετά το πέρας των εργασιών (after sales) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Στόχος μας η ποιοτικότερη εξυπηρέτηση σας

Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και το συμφέρον του πελάτη, είμαστε πάντα στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουμε από το στάδιο της επιλογής μέχρι και να σας παραδοθεί έτοιμο το έργο. Έτσι σκοπός μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε, γρήγορα, οικονομικά, με ποιότητα, ασφάλεια και συνέπεια παραδίδοντας το σε άρτια μορφή και άριστη αισθητική.

Τεχνικές Μελέτες
ΚΛΕΙΣΙΜΟ